Cabinetul

Cabinetul LVenR este o oaza de pace si relaxare a mintii si trupului, situat in mijlocul Bucurestiului. De cand pasesti in cabinetul LVenR facem tot ce ne sta in putinta pentru ca starea ta interioara sa se schimbe in bine.

Beauty centre

Va invitam intr-un cadru simplu si armonios, aproape de natura, prin sinergia serviciilor combinate cu produse din ingrediente naturale.

Tratamentele oferite in cabinetul nostru vin in intampinarea celor care doresc sa-si pastreze si imbunatateasca frumusetea naturala.

Terapiile LVenR urmaresc corectarea anomaliilor pielii prin relaxarea intregului organism.

  • Cercetam frumusetea interioara, o tratam si o scoatem in evidenta
  • Impletim traditionalul cu tehnologia intr-o maniera speciala
  • Relaxam partea stresata si scoatem la iveala bunatatea si frumusetea sufleteasca

Spiritual Spa

Am cules din gradina Medicinii Holistice o serie de terapii care sa ajute la transformarea spirituala a fiecarei persoane, dispusa sa o accepte.

Terapiile holistice se concentreaza asupra cauzelor bolilor (dezechilibre la nivelul corpului energetic) si trateaza omul ca intreg (corp, minte, suflet).

Medicina Holistica este cu mult mai veche decat medicina pe care o cunoastem astazi. Principiile ei isi au radacinile in intelepciunea civilizatiilor stravechi din India si China. Isi au originea in bunul simt uman, care nu lasa sa ranim sau sa facem rau atunci cand dorim sa vindecam o fiinta vie.

  • Maturizare spirituala
  • Vindecarea cauzelor bolilor si dezechilibrelor emotionale prin metode holistice
  • Conectarea cu partea Divina din noi

CABINETUL LVenR

...un loc in care revii cu placere mereu...

Cabinetul
Cabinetul
Cabinetul
Cabinetul
Cabinetul
Cabinetul
Cabinetul
Cabinetul