Terapii

Terapiile complementare abordeaza cauza problemelor interioare care se manifesta in plan fizic prin boli.
Ele ne ajuta sa intelegem mai bine cauzele si sa le vindecam din interior.
Din acest motiv si din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni,
am decis sa aprofundez acest tip de terapii in cabinetul La Vie en Rose,
rezultatele fiind peste masura asteptarilor.

Beautiful Skin Therapy

Mai mult decat un tratament de rejuvenare faciala, este un rendez-vous cu produse inspirate din natura, care impreuna cu tehnicile de masaj aplicate, transforma orice ten intr-unul radiant.

80

minute

10

proceduri

Pret:

lei180

Afla mai multe

Spoiled by Nature

Incepe cu demachierea si tonifierea fetei, urmand un peeling usor al tenului si al corpului, care va avea ca efect o exfoliere blanda a tesuturilor moarte, lasand pielea usor rejuvenata. Masajul vine in completarea peelingului, cu noi senzatii de relaxare profunda.

130

minute

9

proceduri

Pret:

lei350

Afla mai multe

Beauty Inspired by Nature

Este o terapie de infrumusetare si rejuvenare care se potriveste tututror categoriilor de varsta. Demachierea si tonifierea va vor introduce intr-o stare neutra, peelingul va exfolia tot ce nu este benefic, iar o data inceput masajul, o ploaie de senzatii va va ajuta sa va cufundati intr-o relaxare profunda.

120

minute

10

proceduri

Pret:

lei350

Afla mai multe

Masaj Zen

Este un masaj ce are ca scop relaxarea profunda si reechilibrarea energetica. In aceasta sesiune sunt imbinate mai multe stiluri de masaj: suedez, Thai, reflexoterapie, ayurvedic. Pentru domni Masajul Zen lucreaza zonele: spatelui, cervicalei si capului. Toate acestea intr-un ambient stimulat de aromaterapie.

90

minute

4

proceduri

Pret:

lei180

Afla mai multe

Ayurvedic Capilar

Masajul ayurvedic capilar este un remediu extraordinar impotriva stresului si este de asemenea benefic pentru sanatatea organismului si a parului in mod particular. Aceasta practica se bazeaza pe o serie de miscari ce stimuleaza chakrele (centrele de energie ale organismului).

60

minute

6

proceduri

Pret:

lei150

Afla mai multe

Terapia Craniosacrala

Terapia Craniosacrala are ca scop atingerea unei stari de echilibru la nivelul sistemului nervos central. Motivul pentru care se urmareste evaluarea si corectarea problemelor la acest nivel este dat de faptul ca sistemul nervos central este cel care „dicteaza” calitatea functionarii tuturor organelor din corp, indiferent de localizarea acestora. 

120

minute

5

proceduri

Pret:

lei360

Afla mai multe