Despre Mine

Buna, eu sunt Monica!


Numele meu este Monica Zaharia si sunt omul din spatele brandului La Vie en Rose. In urma cu 9 ani am descoperit ca natura ne poate oferi ingrediente si cai de vindecare naturala, iar combinata cu terapiile alternative, poate conduce catre vindecare interioara si eliberare emotionala.
3 ani de studiu la Scoala Post Liceala de Cosmetica Spiru Haret m-au ajutat sa inteleg complexitatea acestei meserii. Tot aici am invatat sa combin ingrediente naturale pentru a crea propriile produse cosmetice.


Datorita dorintei de a evolua si de a aprofunda cauzele subtile ale efectelor (emotiilor) ce apar la nivelul pielii, am ales sa urmez in continuare cursuri de specializare care sa ma ajute in vindecarea si dezvoltarea mea personala si implicit al terapiilor efectuate.
Reiki, Masaj,Terapie Craniosacrala, Bioenergoterapie, Metoda Silva, Tehnici de Citire a Chipului, ThetaHealing.
Cred in vindecarea care vine din interior spre exterior. Iar din acest motiv, am ales sa ajut in primul rand la constientizarea si vindecarea cauzei. Consider ca viata e frumoasa si ca fiecare dintre noi este dator sa caute cheia catre frumusetea interioara pentru a fi fericit.
Rezultatele obtinute pana in prezent si feedback-urile pozitive obtinute de la oamenii cu care am interactionat, m-au provocat sa evoluez si sa continui sa creez. Asa a luat nastere La Vie en Rose...


Conceptul La Vie en Rose


LVenR este un nou concept ce are ca scop cercetarea si descoperirea frumusetii naturale.

Pornind de la ideea ca frumusetea vine din interior, va invitam sa experimentati o noua latura a ei. Intr-o lume in care societatea este focusata pe operatii estetice, implanturi si alte interventii chirurgicale, LVenR propune solutii naturale de sanatate si intinerire a pielii prin imbinarea tehnologiei cu natura.

20

tratamente
si terapii


Orientate in primul rand catre vindecarea cauzei, si apoi a efectului.
11

ani
de experienta


In care am descoperit ca natura are suficient de oferit pentru vindecarea noastra.

PRINCIPIILE LVenR

In cabinetul La Vie en Rose suntem ghidati de o serie de 6 principii fundamentale: