Tratamente Faciale

Intr-o lume in care societatea este focusata pe operatii estetice,
implanturi si alte interventii chirurgicale, La Vie en Rose vine cu solutii naturale,
combinand traditionalul cu tehnologia prin tratamente simple de efect maxim.

Tratament New Skin

Este un tratament natural de curatare si hidratare profunda. Are un efect de rejuvenare a pielii, lasand un ten luminos si intinerit. Chiar daca acest tratament contine extractii, nu este unul dureros. Starea de relaxare va va insoti de la inceput si pana la sfarsitul lui.

90

minute

13

proceduri

Pret:

lei250

Afla mai multe

Tratament Tinerete fara Batranete

Un tratament de mezoterapie faciala este oricand binevenit, completand cu succes curatarea tenului printr-un peeling enzimatic, fara a agresa pielea, insa cu efecte instantanee de hidratare si rejuvenare a tenului.

80

minute

5

proceduri

Pret:

lei450

Afla mai multe

Tratament Ochi Provocatori

Este un tratament ce are ca scop luminarea si imbunatatirea calitatii pielii din jurul ochilor. Are un efect de umplere si de intinerire. Baza ingredientelor in acest tratament sunt unele continute de organismul uman si anume colagen, acid hialuronic si coenzima Q10. La sfarsitul acestui tratament va veti simti mai tanara si mai increzatoare, iar privirea va sustine acest sentiment.

80

minute

5

proceduri

Pret:

lei450

Afla mai multe

Tratament Gat de Lebada

Zona gatului, este una delicata si de cele mai multe ori neglijata. Mezoterapia ajuta la imbunatatirea calitatii si elasticitatii pielii, prin activarea procesului de reparare si restructurare celulara.

80

minute

5

proceduri

Pret:

lei450

Afla mai multe

Tratament Ten Luminos

O solutie pentru tenurile cu pete pigmentare sau cuperozice. Cu ajutorul mezoterapiei si a minunilor oferite de natura, astazi exista solutii naturale de regenerare a tesutului astfel incat petele sa nu mai fie o problema.

80

minute

5

proceduri

Pret:

lei450

Afla mai multe

Tratament Acnee

Acneea este rezultatul unor factori multipli precum celulele de piele moarta, sebumul în exces, înmulţirea bacteriilor şi o componentă hormonală. Fiecare tratament se individualizeaza si raspunde diferit, de aceea si rezultatele pe acelasi tip de acnee pot fi diferite de la individ la individ, in functie de factori generali, hormonali, genetici sau constitutionali.

80

minute

5

proceduri

Pret:

lei450

Afla mai multe

Tratament Calvitie

Curentul alternativ ajuta la marirea porilor de aproximativ 400 ori, ceea ce ii ofera un grad ridicat de permeabilitate, determinand o intensificare a fluxului sangvin tranzitoriu la nivelul scalpului. Iar curentul galvanic(continuu) este folosit pentru penetrarea straturilor profunde ale pielii si a ingredientelor active din cocktail-ul impotriva caderii parului.

80

minute

1

procedura

Pret:

lei450

Afla mai multe