Tratamente Corporale

Intr-o lume in care societatea este focusata pe operatii estetice,
implanturi si alte interventii chirurgicale, La Vie en Rose vine cu solutii naturale,
combinand traditionalul cu tehnologia prin tratamente simple de efect maxim.

Tratament Anticelulitic

Celulita, chiriasa nedorita. Ea poate fi un semn ca sistemul limfatic este blocat. Daca limfa nu se misca acumuleaza reziduri in celule si tesuturi, ceea ce duce la aparitia celulitei. In acest caz mezoterapia aplicata impreuna cu gelul din ingrediente naturale, ajuta la deblocarea si eliminarea limfei depuse, intr-un mod natural.

60

minute

5

proceduri

Pret:

lei200

Afla mai multe

Tratament Vergie

Divortam de Vergie! Indiferent de motivul aparitiei vergeturilor, cauza principala este ruperea tesutului conjunctiv. Acesta se poate rupe datorita deteriorarii fibrelor de elastina (proteina care confera elasticitate pielii) si colagen. Vergie, crema folosita la acest procedeu efectuat impreuna cu mezoterapia duc la eliminarea vergeturilor intr-un mod sanatos.

60

minute

5

proceduri

Pret:

lei200

Afla mai multe

Tratament Acnee

Tinand cont ca mezoterapia ajuta la imbunatatirea calitatii si elasticitatii pielii, prin activarea procesului de reparare si restructurare celulara combinata cu ingrediente naturale antiseptice, purifiante, regeneratoare, antibacteriene si hidratante, pot duce la o vindecare frumoasa si sanatoasa a pielii.

60

minute

6

proceduri

Pret:

lei200

Afla mai multe

Tratament Cicatrici

Tratamentul pentru cicatrici post operatorii are ca scop, reechilibrarea tesutului. Se aplica mezoterapia impreuna cu un cocktail ce are la baza ingrediente speciale cum ar fi acidul hialuronic si colagenul.

60

minute

5

proceduri

Pret:

lei200

Afla mai multe

Tratament Remodeling

Pe plan mondial, mezoterapia este utilizată atât în plan medical, cât şi cosmetic, oferind soluţia pentru tratarea unui număr larg de probleme. Este poate metoda cea mai sigură de eradicare a celulitei şi depozitelor de grăsime localizate, exact a celor rezistente la diete şi exerciţii fizice. Este o metodă fără efecte secundare şi care nu necesită perioadă de recuperare post-tratament.

60

minute

4

proceduri

Pret:

lei200

Afla mai multe